HEP İSTANBUL SİTESİ MÜKEMMEL KONUMDA 3+1 A 880 000 tl 0554 587 61 58

HEP İSTANBUL SİTESİ MÜKEMMEL KONUMDA 3+1 A 880 000 tl  0554 587 61 58
  • Emlak Tipi Satılık Daire 
  • m² (Brüt) 157
  • m² (Net) 120
  • Oda Sayısı 3+1
  • Bina Yaşı 3
  • Bulunduğu Kat 9
  • Kat Sayısı 22
  • Isıtma Merkezi (Pay Ölçer)
  • Banyo Sayısı 2
  • Balkon Var
  • Eşyalı Hayır
  • Kullanım Durumu Mülk Sahibi
  • Aidat (TL) Belirtilmemiş
  • Site Adı HEP İstanbul

  • Beylikdüzü - Esenyurt ve Avcılar'ın kesiştiği , bir cephesi çevre yolu , diğer cephesi E-5 e bakan mükkemme konumda. Fiziken Esenyurt ile bağlantısı olmayan konumda.

    - E-5 haramidere sanayi durağı Metrobüs - otobüs durağına, Torium a 2-3 dk mesafede

    - Site içinde tüm etkinliklerin yapılabileceği halısaha- açık, kapalı havuz - basketbol-tenis-çocuk - yetişkin parkları- kamelyalar - yürüyüş alanları - 2 sosyal tesis-çalışma alanları-bilardo - langırt - playstation - sinema salonu - çocuk oynama alanları- Doğumgünü - komşu kutlamaları için donanımlı klüp

    - Hayvan sahipleri için köpek gezdirme bölgesi (site içine ayrı bir bölüm ve etrafı telle çevrili alan)

    -Aile sitesi (sitede 1+0 daire yok. 1+1 sınırlı ve istenmeyen kiralamalara müsaade edilmemekte.

    - Naif düzgün ailelerin ikemet ettiği kaliteli bir site

    - Dairemin olduğu blok hem peysaj hem bulvara bakmakta. site çıkışı yürümeden migros-starbuck ve Anpaya kolay ulaşım

    - Engelliler için sitenin dış bölümlerinde de asansörler var. engelli vatandaş tek başına hiç merdiven çıkmadan sitenin her tarafına ve site dışına çıkabilir.

    - Enerji tasarrufu olan her tarafı aydınlık olmasına rağmen LEED sertifika sahibi, kışın düşük doğalgaz ve elektrik faturası ile cep dostu. Ödediğiniz aidatın yarısını fatura tasarrufu ile cebinizde.

    - Kapalı garaj yeri ve açık alanda site alanına ait garaj yerleri

    - site Tekfen in inşaa ettiği ISS firmasının yönetiminde . 3 Yıl geçmesi ile kalitesini çevrede hissettirdi. Çocuğunuzu gönül rahatlığı ile sitede tek başına bırakabilirsiniz.

    - Sitenin çevreside site tipi yapılaşma ve özel okullarla gelişmekte. çift yönlü kaliteli mekanların oluşturduğu cadde haline gelmeye başladı. Yakın çevresinde normal mahalle yapılaşması yok. Tamamen site. Büyük market ve mağazalar açılmaya başladı.

    2-3 yıl içinde diğer sitelerinde tamamlanması ile fiyatlar şu an ki fiyatları katlayacaktır.

    - Sitenin en büyük özelliği TEKFEN in kendi peysaj ağaçlandırmaları sayesinde içinde dolaşıldığında doğa parkında olduğu hissi yaşatması.

    - Sitenin kendi internet sitesinde belirtilenden çok daha fazla imkan ve kolaylıklara sahip

    - Dairem sitenin en çok rağbet gören H2 Blokta. Sitenin ana gişinin yanında kalmakta ve çevre yolu ve e-5 in trafik sesi hiç duyulmuyor.

    - Ev 3 yıldır kullanıyorum ve çivi dahi çakmadım. Dairede yeterli elektrik- kablo çıkışları mevcut. taşınacak kişi hiç masraf yapmadan taşınabilir. Dairede o resimde gördüğünüz kalidede bir değişiklik yok. 1. sınıf malzeme ile yapıldığı için defarmasyon yok.

    - Çamaşır odası ve balkona dolaplar yaptırdım.

    - binada 1 yük ve 2 normal (10 kişilik) asansör bulunmakta.

    - Kullanmadığınız malzemeleri koymak için kapalı garaj yanında her daireye ait kilitli ve etrafı kapalı daireye özel alan bulunmakta.

    - Hızlı kiralama olanağı var. Alacak kişinin çok rahatlığı ile oturmak isteyeceği site.

    - Bölgeyi bilenler bilir trafik yoğunluğu yaşamadan Avcılar- beylikdüzü bahçeşehire her bölgeye çok rahat gidebilir - TEM e, bölgedeki tüm büyük üniversite - İstanbul havaalanı na dakikalar içinde varabilirsiniz.

    -İstanbulda çok site yi gördüm . bu kadar özelliğe ve güzelliğe ve komşuluk ilişkilerine sahip başka site yok. Tüm imkanlara ücretsiz ulaşabiliyosunuz.

    - Site içinde aynı tip daireler bulunduğu konuma göre 20% fiyat değişikliği göstermekte. Benim dairem belirttiğim gibi sitenin en kaliteli bloğunda. Hem peysaj hem dükkanlara yakın. ik yapılan blok olduğundan çok daha özenli inşaa edildi.

    - Sitenin iskanı var ve kat mülkiyetlidir.

    - Site ile ilgili daha detaylı bilgilere kendi web sitesi üzerinden bakabilirsiniz.

Yorumlar